keskiviikko 15. lokakuuta 2008

Teemu Kelkka (Keskusta)

1. Soveltaen, Helsingin edustan saaria tulisi ensisijaisesti vapauttaa virkistys ja telttailu käyttöön ja näin lisätä ulkoilu mahdollisuuksia kaupunkilaisille.

2. Ei, Rantoja täytyy pyrkiä ppitämään myös luonnonmuotoisessa tilassa, jotta luonnon monimuotoisuus säilyy osana helsingin yleisilmettä.

3. Voidaan kokoilla.Asuntolaiva on hivenen ongelmallinen ratkaisu suomen talviolosuhteissa tälläisen asuinmuodon kokeileminen on kuitenkin perusteltua sillä se on herättänyt laajaakin kiinnostusta kaupunkilaisissa.

4. Kyllä, Helikopterimatkustamisen lisääminen lähialueen kaupungeista (Tallinna, mahdollisesti Viipuri yms.) on hieno asia joka tuo elämyksiä ja laajentaa tarjontaa myös elämysmatkailuun.

5. Keskustatunnelin rakentaminen on kiperä kysymys. Sen rakentaminen voi tulla perustelluksi jos muut keinot kuten ruuhkamaksut eivät riitä vähentämään liikennettä Helsingin keskustassa.

6. Ideaalisin ratkaisu olisi raitoliikenteen monipuolistaminen ja laajentaminen alueelle.

7. Vesijoukkoliikennettä voidaan kokeilla, mutta sen liittämin esimerkiksi matkakortti järjestelmään voi olla ongelmallista.

Ei kommentteja: