maanantai 13. lokakuuta 2008

Maj Bergroth (KOK)

1. Pitäisikö Helsingin kasvaa merelle? Miksi? Ei pitäisi, vastustan Koivusaaren täyttämistä ehdottomasti. Rakennustontteja on haettava muualta kuin merestä.

2. PitäisiköHelsingin rannoille rakentaa nykyistä enemmän? Miksi?? Mielestäni Helsingin on oltava varovainen rantarakentamisen suhteen. Rannat tulee pääsääntöisesti jättää virkistyskäyttöön.

3. Onko Kaisaniemen puiston asuntolaivasatama tarpeellinen? Miksi? En vastusta hanketta, mikäli alustavat selvitykset sitä puoltavat (lahden syvyys jne). Kyllähän se toisi elävyyttä myös Kaisaniemen puistoon.

4. Onko Hernesaaren edustallekaavailtu helikopterikenttä tarpeellinen? Miksi? En kannata hanketta, ei asuinalueella voi olla niin meteliä pitävää aluetta.
 
5. Pitäisikö keskustatunneli rakentaa? Miksi? Kannatan keskustatunnelia, parantamaan liikennettä ja laajentamaan kävelykeskusta-alueita. 

6. Miten Kruunuvuorerannan joukkoliikenneratkaisu pitäisi toteuttaa? Kruunuvuorenrannan joukkoliikenneratkaisu pitää toteuttaa niin, että se sopii mahdollisimman hyvin merelliseen maisemaan, sen sijaan, että pääkriteeri olisi asuntojen mahdolliset hinnat ja nopea pääsy keskustaan.

7. Pitäisikö Helsingissä ottaa käyttöön vesijoukkoliikenne merellisten kaupunginosien välille? Kyllä, Tukholman tapaan.

Ei kommentteja: