maanantai 13. lokakuuta 2008

Marjatta Salminen (KD)

1. Mielestäni Helsingin ei tarvitse kasvaa merelle, sillä monenpolven Stadilaisena haluan säilyttää helsingin kauniit rannat yleiseen viihtyvyyteen ja vapaa-ajan käyttöön. Jotta saamme kaikki nauttia upeesta rannastamme.

2. Rannoille on rakennettava ranta bulevardi kattaen Arabian rannasta - Meilahteen Kauniita reittejä kävellen/pyöräillen,puistoja, viihtyisiä ranta kahviloita, lasten puistoja, uimaranta, aurinko ranta yms.

3. Mielestäni Kkaisaniemeen puitoon ei tarvita asuntolaivasatamaa. Lisäksi minusta se on niin pieni alue, ettei siihen sellaiswelle ole edes tilaa riittävästi.

4. Voi, ei, En katso, että on tarpeellinen! Mutta jos turvallisuuteen se jotenkin liittyy niin silloin, mutta käsittääkseni siitä ei ole kyse.

5. Helsingin alta on maat jo miltei kokonaan pois. Toivoisin, ettei enää kaiveta Helsingin alle mitään !
Tietenkin veisi se kaupungilta osa autoista pois, mutta kaikissa suurkaupungeissa on autoja.

6. Kruunuvuoreen on suunniteltu ratikka liikennettä meren allle. Jaahas, saattais toimia ja kesässä vene liikenne. Alue muutoinkin kiinnostaa minua , voisin vaikka muuttaa sinne!!! haluaisin ehdottomasti käyttää venettä !!!!

7. Minusta kuulostaisi ihanalta! Kaunis rantamme vilkastuu ja kaikille nähtäväksi! Minä ainakin käyttäisin mieluiten venettä! Ihanaa aaa...

Ei kommentteja: