tiistai 14. lokakuuta 2008

Ari Järvinen (KOK)

1.Helsingin pitää kasvaa myös merelle, mutta tyylikkäästi ja hallitusti. Luonnontilaista merenrantaa meillä on tarpeeksi. Tarvitsemme Helsinkiin merellistä asumiskulttuuria. Soveltuvilla alueilla voi rantaa rakentaa myös lisää, jolloin saadaan aikaan tyylikkäitä kanavanvarsia ja muita vesiaiheita.
 
2.Kyllä rantaa riittää myös rakentamiseen. Tosin osa tulee säilyttää myös virkistyskäytössä. Uusia tyylikkäitä ranta-asuntoja tarvitaan.
 
3.Mikis Kaisaniemen puistoon pitäisi sada asuntolaivoja? Paikka on paremman näköinen ilman niitä. Ehkä jokin toinen paikka voisi olla niille parempi. Ei Suomi ilmastoltaan kuitenkaan mikään Hollanti ole.
 
4.Hernesaaren helikopterikentästä en pidä. Aiheuttaa melua ja turhaa häiriötä alueen asukkaille. Voisi sijoittaa esim Vuosaareen.
 
5.Keskustatunneli ei ole tällä hetkellä tarpeellinen. Varaus tulevaisuuteen on kuitenkin hyvä säilyttää. Ratatunnelit ovat tällä hetkellä ensisijaisempia.
 
6.Kruunuvuori on hieno alue, joka edustaa uutta rantarakentamista. Kannatan hyvin suunniteltua raitiotiesiltaa. Se laajentaisi hienosti keskustaa merelle.
 
7.Vesijoukkoliikenne. En oikein näe suuria mahdollisuuksia Helsingissä. Kesällä olisi tosi hienoa, mutta se 9 kuukautta ? Ei ilmasto todellakaan ole lämpiämässä sillä tavalla, että tähän kannattaisi panostaa muuta kuin turismimielessä.

Ei kommentteja: