maanantai 13. lokakuuta 2008

Mia Montonen (RKP)

1.En oikein tiedä mitä kysymyksellä tarkoitetaan. Jos tarkoitetaan eri alueiden täyttämistä niin mielestäni asiaa pitää harkita tarkkaan; minkätakia, miksi juuri näin. Jos asialle on tarpeeksi hyvät perustelut ja se EI vahingoita luontoa niin miksi ei.

2.Olen sitä mieltä että pyrkimyksenä pitää olla tiivistää rakentamista siellä missä jo on rakennettu ja jättää rakentamattomat alueet rakentamatta niin pitkälle kuin se on mahdollista. Tämä koskee mielestäni myös rantarakentamista.

3.En tiedä onko se tarpeellinen mutta mielestäni jos asuntolaivoille on kysyntää niin sitä voi Kaisaniemessä kokeilla

4.En tunne asiaa, joten en voi ottaa kantaa.

5.Valitettavasti en tunne asiaa tarpeeksi hyvin jotta voisin ottaa kantaa

6.Kruunuvuorenrannan joukkoliikenteen voisi mahdollisesti toteuttaa joko raitiovaunulla tai metrolla, niin että liikenne sujuu keskustaan ja itä-väylälle. Tärkeintä on muistaa että Kruunuvuorenrannan rakentaminen vaikutta myös muihin kuin joukkoliikenne ratkaisuihin, m.m. yksityisautoiluun Laajasalosta pois, sekä Laajasalon palveluihin. Ennen kuin Kruunuvuorenrantaa ruvetaan rakentamaan pitäisi olla selkeä suunnitelma miten m.m. liikenne ja palvelut hoidetaan

7. Vesijoukkoliikenteen soveltuvuutta voisi mielestäni. Täytyy kuitenkin muistaa että vesijoukkoliikenne ei pitkillä matkoilla voi olla ainoa vaihtoehto, koska veneet ovat sään armoilla.

Ei kommentteja: